S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Cluburi

Club Fabrica 31 Motors PubLOGO black   

Hard Club Cluj

Address Strada Republicii 110, Cluj-Napoca 400489, Romania
URL www.hardclub.ro

Situat pe Strada Republicii, nr.10, Hard Club este in acest moment singurul club clujean dedicat in exclusivitate fenomenului rock/metal.

Este si unul din cele mai vechi localuri din Cluj, avand o activitate de 13 ani, un spatiu dedicat muzicii si culturii rock din Cluj-Napoca cu un scop bine definiti: de a oferi publicului o alternativa de petrecere a timpului liber.

Ziua cafenea, seara veritabil club de rock ce gazduieste periodic si concerte live cu trupe din tara sau de peste hotare.

Un lucru specific localului este personalizarea meniului, prin introducerea cocktail-urilor cu nume ale unora dintre cele mai importante formatii si artisti rock si totodata decorarea interiorului cu elemente specifice ale muzicii în cauza, respectiv expunerea pe pereti a unor chitari electrice.

Hard club nu este doar un local ca oricare altul unde poti iesi cu prietenii si poti asculta muzica rock de buna calitate. Aici se cultiva cu adevarat spiritul rock din anii ’70 pana in prezent. Ai sansa sa descoperi prin intermediul proiectiilor video lucruri pe care poate inca nu le cunosteai despre trupele tale preferate sau chiar sa asculti live proiecte rock din Cluj si nu numai.

Date de contact : hardclubcluj@yahoo.com, 0264/439359

Website : http://www.hardclub.roGet directions

Back


REF 2014: Making of


REF 2014: Meet and greet


REF 2014: Ziua 1


REF 2014: Ziua 2


REF 2014: Ziua 3


REF 2014: Ziua 4


REF 2014: Public


Riff concert la Deva