S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Cluburi

Club Fabrica 31 Motors PubLOGO black   

Club Fabrica

Address 11 Iunie, București, Romania
URL www.fabrica-club.ro

Clubul/terasa Fabrica este situat la 15 minute de mers pe jos de la Piata Unirii (pe strada 11 Iunie nr. 50) si incorporeaza, sub conceptul “Fabrica Urban Resort”, tot cei ii trebuie unui tanar (si nu numai) pentru a se putea relaxa si a-si satisface pasiunile sportive urbane.

Pub-ul Fabrica este deschis pe tot parcursul anului si include: doua sali principale (120 de locuri / 280m²), doua baruri complet utilate, bucatarie complet utilata, cuptor de pizza cu lemne, biliard, darts, foosball, TV, climatizare.

Sus la etaj gasesti spatiul destinat clubului Fabrica, un adevarat venue pentru unele dintre cele mai importante concerte care au loc in Bucuresti la nivelul indoor. Capacitate 800 de persoane, spatiul dispune de o acustica foarte bine pusa la punct si de parte tehnica proprie. Acceseaza www.fabrica-club.ro pentru a fi la curent cu toate evenimentele care se vor desfasura in locatie in viitorul apropiat.

Terasa Fabrica este deschisa pe tot parcursul verii si include: bar complet utilat, bucatarie complet utilata, zona acoperita (50 de locuri), zona neacoperita (150 de locuri), climatizare cu vapori de apa, TV, ecran de proiectie (24m²), slackline, panou de basket, zona pentru copii (cu trambulina, leagane si tobogan).Get directions

Back


REF 2014: Making of


REF 2014: Meet and greet


REF 2014: Ziua 1


REF 2014: Ziua 2


REF 2014: Ziua 3


REF 2014: Ziua 4


REF 2014: Public


Riff concert la Deva