S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Evenimente

Rockstadt

Address Strada Lucian Blaga 13, Brașov, Romania
URL www.facebook.com/rockstadt

logo rockstadt

 

Oficial, clubul Rockstadt si-a deschis portile pe 13 octombrie, 2011 ca o continuare a fostului club brasovean, Crossroads.

Dorit drept un loc dedicat exclusiv fenomenului rock, Rockstadt si-a dezvoltat treptat infrastructura, mai intai cu extinderea pe doua niveluri, apoi reamenajarea spatiului pentru a asigura o capacitate de peste 400 de oameni. Pe timp de vara, clubul dispune si de o terasa cu o capacitate de 100 de locuri.

In Rockstadt au concertat o foarte mare parte a trupelor rock/metal din Romania, cat si nume sonore din Europa sau alte continente, fie ca vorbim de Septicflesh, Karnivool, Dying Fetus, Orphaned Land, Betraying The Martyrs, Philm, Fallujah sau Code.

In 2014, Rockstadt a ajuns singurul club din Romania dotat cu un spatiu dedicat trupelor (camere de dormit cu o capacitate de 9 locuri, dotate cu baie, dus, incalzire, cat si o sala de repetitii si un studio aflat in constructie)

 

.

Votat de public si trupe deopotriva, Rockstadt este considerat una din cele mai bune locatii de concerte live din Romania, dedicat exclusiv fenomenului rock.

  

 

  

 

  

 

  

 

 Get directions

Back


REF 2014: Making of


REF 2014: Meet and greet


REF 2014: Ziua 1


REF 2014: Ziua 2


REF 2014: Ziua 3


REF 2014: Ziua 4


REF 2014: Public


Riff concert la Deva