S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

abbathbrasov

Albumul solo de debut semnat de artistul norvegian ABBATH, poate fi ascultat integral mai jos. Discul va fi lansat in data de 22 ianuarie si va fi promovat in cadrul unui turneu european ce include si un concert in Romania, in data de 28 ianuarie, la Club Rockstadt din Brasov.

Abbath continua ce a inceput alaturi de Immortal, in prima faza cu un prim album sub titulatura acestui proiect, material discografic ce va fi disponibil pe piata in luna ianuarie si promovat in cadrul unui turneu masiv ce include si showul din Brasov. Pentru showul din Brasov, ABBATH va fi insotit si de basistul King Ov Hell (God Seed/ex-Gorgoroth).

Continuarea calatoriei muzicale sub acest nume pare un pas natural pentru Abbath, figura ce a devenit atat iconica cat si sinonim cu trupa pe care a fondat-o in 1990.

Fiind pentru prima data cand Abbath ajunge in Romania, artistul pregateste un setlist special de minim 90 de minute, compus atat din piese de pe noul album cat si piese din intreg catalogul discografic Immortal.

Invitat special in cadrul acestui eveniment este grupul austriac Harakiri For The Sky.

Biletele pentru concertul Abbath si Harakiri For The Sky sunt acum disponibile in reteaua Bilete.ro. Ele pot fi achizitionate atat online cat si in toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro cat si in magazinele Germanos.

TICKET LINK: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7917

Accesul minorilor la acest eveniment este interzis!

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1626890070896961/