S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

Este timpul sa va oferim noi detalii despre viitorul trupei Chaos Cult care a disparut o vreme de pe scena. Nu, nu ne-am spart si nici nu am luat pauza si am plecat in vacanta!!! 

 

Am trecut prin mici schimbari si am avut nevoie de ceva mai mult timp sa ne punem in ordine ideile si sa lucram la materiale noi.

Revenim cu trei vesti bune si rele. Au circulat o serie de zvonuri ca am ramas fara vocal, acum le confirmam oficial, prietena si sora noastra Cristina a ales sa se opreasca aici pentru a se concentra pe proiectele personale, va ramane intotdeauna membra a trupei noastre si cu siguranta stim ca o vom zari in public mandra de ceea ce a creat si mandra ca povestea caruia i-a dat viata merge mai departe. II multumim pe aceasta cale pentru tot efortul si ajutorul depus in acesti ani.

 

Vestile bune sunt ca vom reveni pe scena cu o dorinta dementa de a canta si cu aceasta ocazie va vom prezenta noul nostru vocal care ne-a readus pe linia de plutire si ne-a ajutat sa conturam o noua directie a trupei Chaos Cult. Energia, atitudinea si vocea puternica ne-a facut sa o alegem pe Diana(Didi) care va crea haos in fata voastra. 

 

 

 

Primul concert alaturi de ea il vom sustine cu ocazia Metalhead Meeting.

 

             Va asteptam in numar cat mai mare la concertele noastre.

             https://www.facebook.com/ChaosOfficial

 

             II multumim inca odata Cristinei pentru toate momentele frumoase si munca depusa.

 

            Pics by:

            https://www.facebook.com/ralucaporumbacu