S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

Blind Guardian

Din pacate, nu avem vesti foarte bune pentru fanii BLIND GUARDIAN. Acum cateva momente, formatia ne-a anuntat ca, din cauza unor problem serioase cu transportul, starnite de compania utilizata de trupa, aceasta nu va ajunge deseara la Bucuresti.

Din dorinta de a nu dezamagi in totalitate fanii, concertul a fost reprogramat pentru luni, 18 mai 2015, Arenele Romane. Accesul se va face incepand cu ora 19:00, iar Blind Guardian, singura trupa a serii, va urca pe scena la ora 20:00.

Ne cerem scuze pentru situatia creata. Specificam ca aceasta nu s-a creat din cauza organizatorului, ci a companiei de transport alese de Blind Guardian. Declaratia oficiala a trupei mai jos:

An urgent message to our fans coming to the Bucharest, Romania show. Due to problems at the Turkish border we won't be able to play the show as scheduled. The new date is Monday May 18th. The venue remains the same. We will be playing at 20:00. Sorry for the inconvenience but the situation is out of our control.

Cei care, din diferite motive, nu mai participa la concert luni, isi pot primi banii (in totalitate) inapoi la casele de la care au fost procurate biletele. Pentru mai multe informatii, trimiteti-ne mail la sales@promusicprod.ro.
Persoanele care nu doresc sa returneze biletele, pot participa cu acestea la un alt eveniment Promusic Events.

Biletele raman valabile pentru ziua de luni, 18 mai 2015, cand Blind Guardian va sustine concertul la Arenele Romane.

Formatia maramureseana DIRTY SHIRT va canta in seara aceasta in Club Fabrica din Bucuresti!