S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

The Unholy Trinity 2015

Indian Fall, Code Red si W3 4R3 NUM83R5 vor porni in aceasta toamna intr-un nou turneu, o reeditare a circuitului concept, The Unholy Trinity Tour, desfasurat in 2013.

 

Turneu ce numara 12 orase din Romania, ocazie cu care Indian Fall isi va preznta in premiera noul album, a carui lansare oficiala pe piata va coincide cu acest turneu. In plus, The Unholy Trinity va marca debutul W3 4R3 NUM83R5, o continuare a defunctului proiect Deliver The God.

Datele turneului sunt:

13 octombrie - Brasov - Club Rockstadt
16 octombrie - Bacau - Pub S4
17 octombrie - Iasi - Rocknrolla
18 octombrie - Suceava - 31 Motor's Pub
19 octombrie - Targu Mures - Jaz Club
20 octombrie - Cluj-Napoca - Hard Club
21 octombrie - Oradea - Abyss Pub
22 octombrie - Timisoara - Daos
23 octombrie - Petrosani - Barock
24 octombrie - Craiova - Perdido Station
30 octombrie - Bucuresti - Fabrica
31 octombrie - Targoviste - Fiord

Indian Fall

Lansata in 1996, Indian Fall a fost trupa care a impus un nou standard in materie de compozitie si sunet, odata cu lansarea albumului Pathfinder, considerat si in acest moment unul din cele mai bune materiale discografice din istoria muzicii metal romanesti. Urmat de alte doua discuri, Indian Fall pregateste in acest moment un nou material discografic, caracterizat prin aceeasi muzica black metal, pasaje death metal si momente progresive, cu multa tehnicitate si melodie. Toamna lui 2015 marcheaza si lansarea unui nou album full-length.

FB: www.facebook.com/pages/Indian-Fall/133580156685390?fref=ts

Code Red

Reprezentanti de seama ai scenei death metal din Romania, Code Red impresioneaza prin complexitatea muzicala, diversitate si originalitate. Albumulul de debut, Dominions Of Our Deceitful Beliefs, poate fi ascultat integral aici(https://soundcloud.com/coderedro/code-red-dominions-of-our). Discul a fost masterizat de Brian Elliott, in celebrul Mana Recording Studios, in Florida, USA.

FB: www.facebook.com/john.johnes.792?fref=ts

W3 4R3 NUM83R5

Este vorba de continuarea formatiei Deliver The God, intr-o componenta similara, insa cu un stil muzical orientat de aceasta data catre partea mai 'melodica' a genului metalcore. Turneul The Unholy Trinity va marca totodata debutul formatiei in fata publicului roman.

FB: www.facebook.com/w34r3num83r5?fref=ts

Un turneu prezentat de Rockstadt.