S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

turneucapdecraniu

Saptamana 25 - 31 mai marcheaza aniversarea a 15 ani de Club Fire, amplasament ce a avut un cuvant greu de spus in miscarea underground din Romania, pe vremuri unul din putinele locuri unde se canta rock, metal, punk sau hip-hop si locul unde s-au lansat si s-au consolidat nume ca E.M.I.L., Coma si multe alte formatii. Din pacate nu avem concerte aniversare ci doar promotii la bauturi.

Marti la Club Control avem seara dedicata lui Morrissey, artist, compozitor, cunoscut pentru activitatea in The Smiths dar totodata un compozitor unic. La Club Fabrica, de aceasta data miercuri, concerteaza finlandezii din 0 X I S T, impreuna cu Void Forger si Fjord.

La Flying Circus din Cluj-Napoca vor concerta Nuclear Muffin, Garagatze si Natif Acustic, intr-un show caritabil organizat de Asociatia Little People a carui scop este imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer. Tot miercuri, insa la Club Daos din Timisoara, britanicii din Bad Guys concerteaza impreauna cu Blight, eroi locali ai scenei de alternative metal.

Joi la Club Colectiv din Bucuresti, formatia AD HOC sarbatoreste 5 ani de activitate printr-un show aniversar alaturi de Partizan, The Kryptonite Sparks si multi invitati speciali. Ad Hoc imbina atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile si elementele folclorice romanesti, cu o melodie si o tehnică medievala, rezultand astfel un stil unic, incarcat de semnificatii.

Tot joi, dar la Club Rockstadt din Brasov, Cap de Craniu si Negative Core Project in concert, parte a mini-turneului national. Iar la Fire Club din Bucuresti, Up To Eleven, de aceasta data in formula tribut Nirvana unplugged.

La Club Fabrica din Bucuresti, americanii din The Toasters canta alaturi de Just Another Lie intr-o seara dedicata muzicii ska/punk.

Vineri, la Perdido Station din Craiova, grupul clujean Decease in concert ce marcheaza sfarsitul sezonului de concerte. Va fi si o tombola cu 2 bilete la Rockomotiva Fest Craiova 2015. Tot vineri, Cap de Craniu si Negative Core Project concerteaza la Iasi, in Rocknrolla. Invitati speciali, Westfallia.

La Timisoara, Syn Ze Sase Tri isi lanseaza oficial noul album, Stapan peste stapani, material ce incununeaza aproape un an de munca. Invitati speciali, Signatura Rerum. La Sibiu, in Hard Rock Cafe, Dark Fusion concerteaza impreuna cu formatia locala Consequence.

La 31 Motor's Pub din Suceava, God in concert, parte a noului turneu national. Ziua de vineri o incheim cu lansarea albumului Nava Mama la Iasi, mai precis la Teatru FIX. Invitati speciali, Noua Ani Lumina.

Sambata, grupul timisorean Mere in concert la Question Mark din Bucuresti, impreuna cu Wooldozer si Circu'. La Cluj-Napoca, Sinfold isi lanseaza albumul de debut, Empty Reflections, in Irish & Music Pub. Invitati speciali, Scars Of A Story si Breakout. Tot sambata, la Club Fabrica din Bucuresti, sarbii de la Infest canta alaturi de Decease, Killer Victim si Damage Case.

Cap de Craniu isi continua turneul national cu un concert la Suceava, in 31 Motor's Pub.

Si atat am gasit. Daca am omis ceva, rugam sa ne trageti de urechi.