S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

revolutionfest

In acest weekend are loc Revolution Festival la Timisoara. Asemenea mai multor orase din tara ce incearca acum fortarea in circuitul Capitalei Europene, Timisoara a apelat la vecinii Exit Festival pentru a pune la cale un festival.

In multitudinea de stiluri propuse de festival, exista si o scena metal dedicata trupelor din underground.

Astfel, pe parcursul festivalului vor urca pe scena Fae Today, Raising Hell, I'm The Trip, Akral Necrosis, War Engine, Vox Populi, Anemic Disco, Hteththemeth, Grave For Sale, Thundersteel, Co@13, Faceplant, Downstroy, Putrid Blood, Spinecrusher si False Reality.

Abonamentele early bid costă 49 de lei și se pot cumpăra până în data de 25 mai, urmând ca după aceea,ele să coste 69 lei, pentru ambele zile de festival. Biletele valabile pentru o singură zi vor fi puse în vânzare la data de 25 mai, la preţul de 39 lei, urmând ca la faţa locului, preţul acestora să crească.

Biletele pentru Get EXITed! Revolution Festival sunt disponibile online la myticekt.ro şi eventim.ro sau la librăria DIVERTA EUGEN BARBU TIMISOARA (StrDemetriade, nr 1, etaj 1, Iulius Mall). Mai multe informaţii despre eveniment se găsesc la revolutionfest.ro şi pe pagina de Facebook a EXITed! Revolution FFestival.