S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

logo rockstadt

Incepand cu toamna acestui an, Club Rockstadt isi va muta locatia si va deveni totodata cel mai mare club rock din Romania, avand o capacitate de 800 de locuri! Iar din primavara anului viitor va fi inaugurata o hala de evenimente cu o capacitate de 2000 de oameni.

Un comunicat emis de club arata:

'Pentru a risipi zvonurile aparute in ultimele zile, consideram ca a sosit momentul pentru o serie de noutati cu privire la viitorul clubului Rockstadt.

Contrar a ceea ce unii din voi ati auzit, Rockstadt nu se va inchide, nu avem nicio intentie in acest sens..dar locatia o vom muta.
Incepand cu toamna acestui an, Clubul Rockstadt va avea o noua locatie, tot in Brasov si la fel de central. Iar cu aceasta ocazie ne face mare placere sa confirmam oficial planurile de viitor.

Rockstadt va beneficia de un spatiu cu mult extins, iar noua locatie va putea gazdui un numar aproximativ de 800 de oameni. Clubul va fi amplasat central, iar accesul se va putea face la fel de usor, fara a intra pe strazi ascunse.

Asadar, incepand cu toamna acestui an, Club Rockstadt din Brasov va deveni cel mai mare club rock din Romania. In noua locatie vom pastra acelasi spirit si aceeasi dorinta de a continua ceea ce am inceput, insemnand - momentan - existenta unui studio de inregistrari si a salilor de repetitii.

Desigur, va fi un spatiu destinat inclusiv concertelor. Sunt singurele planuri pe care le putem confirma in acest moment.

Totodata, anuntam ca incepand cu primavara anului viitor vom deschide o hala de concerte separata cu o capacitate de 2000 de oameni, situata in imediata apropiere a noului club Rockstadt. Detalii concrete despre acest demers le vom oficializa in urmatoarele luni.

Actuala locatie Rockstadt va ramane deschisa pana cand vom termina amenajarea noului spatiu.'