S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Stiri

Shindov SuicideSilence 01

Multe din cele mai mari opere de artă din istorie s-au născut din dezolarea şi deznădejdea creatorilor, iar "You Can't Stop Me", al celor de la Suicide Silence nu e o excepţie.

Trupa care a supravieţuit împreună peste o decadă de metale de categorie grea a reuşit să sculpteze şi să conducă genul cunoscut prea bine ca "deathcore", la fel cum Morbid Angel a devenit sinonim cu death metal sau Korn cu nü-metal.

Albumul "You Can't Stop Me" a însemnat, pe de o parte, introducerea vocalistului Hernan "Eddie" Hermida dar şi celebrarea fraternităţii pe care trupa a împărtăşit-o cu predecesorul lui Hermida, Mitch, care a decedat într-un accident de motocicletă în 2012. Noul Suicide Silence şi-a făcut debutul la Soundwave în 2014, făcând parte dintr-un lineup memorabil, ce a inclus nume ca Green Day, Avenged Sevenfold, Mastodon şi mulţi alţii.

Multe trupe declară că cel mai recent album al lor e şi cel mai bun. Suicide Silence au declarat însă că "You Can't Stop Me" e cel mai furtunos şi cel mai important release în momentul de faţă. E un album pentru care au luptat şi, în consecinţă, TREBUIE ascultat. Dacă o trupă de metal poate învinge o tragedie într-un mod atât de triumfător, atunci cu siguranţă există speranţă pentru noi toţi.

Pe Suicide Silence îi vom asculta live la Cluj-Napoca, pe 27 iulie, în The Shelter, într-un show la fel de furtunos ca povestea şi sound-ul trupei.
Un număr limitat de 300 de bilete vor fi disponibile pentru acest eveniment.

Bilete: http://biletmaster.ro/ron/Event/47001945/Suicide-Silence