S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Trupe

quantiq

Trupa brașoveană QUANTIQ are propriul repertoriu la nivel de muzica, texte, aranjamente muzicale, inregistari, masterizari si productie de fonograme. Stilul rock abordat de trupa QuantiQ este canalizat in directia progressive rock/metal cu accente pasagere de gothic si post-rock. QuantiQ detine propria instalatie pentru back-line, completa, iar inregistrarile materialelor audio sunt realizate in studioul propriu, cu propria aparatura si cu proprii tehnicieni de sunet. QuantiQ lucreaza cu proprii manageri, atat pe partea fiscal-administrativa, cat si pe segmentul booking&tours. Drepturile asupra tuturor materialelor QuantiQ, apartin in totalitate trupei si sunt protejate conform legislatiei. 
In vara anului 2012, trupa scoate la lumina primul sau album, "Umbre de plumb", intr-o varianta demo pe care au reedit-o la tiraje mai mari la inceputul anului 2013. Din cauza cererilor mari, "Umbre de plumb", a aparut si in comert. Totodata, trupa lucreaza la inregistrarile si editarile pieselor celui de-al doilea album, intitulat sugestiv "Un nou inceput" si care va vedea lumina zilei, cel mai probabil, in vara anului 2014.

 

QuantiQ este o trupa care a luat fiinta undeva in toamna anului 2009, la initiativa a doi elevi ai Liceului de muzica “Tudor Ciortea” din Brasov.QuantiQ compune intr-un ritm foarte alert propriile compozitii cu care trupa are din ce in ce mai mult succes participand la diferite evenimente de mai mica sau de mai mare anvergura. Anul 2011 aduce cu sine o serie de evenimente pozitive in viata grupului QuantiQ, din care putem mentiona recitalul sustinut in data de 10 iulie 2011, in deschiderea concertului lui Jon Bon Jovi din Piata Constitutiei din Bucuresti, participarea la OST Mountain Fest 2011 sau participarea la renascutul festival Posada Rock unde trupa a castigat un foarte important premiu. QuantiQ participa, de asemenea, la o serie destul de importanta de concerte, recitaluri si festivaluri, ocazii in care actuala componenta se solidifica tot mai tare, pe zi ce trece, iar piesele lor devin din ce in ce mai valoroase din punct de vedere stilistic si al compozitiei. Catre finalul anului 2011, baietii intra pe rand la studio pentru realizarea primului material discografic care a avut parte de o lansare pe masura in toamna anului 2012.In august 2013,trupa face o schimbare importanta de sound ,ocazie cu care schimba radical o parte din membrii.Noii membrii ,se acomodeaza extrem de repede,iar trupa compune si lucreaza cu rezultate deosebite la cel de-al doilea album. De-a lungul acestui timp trupa QuantiQ a castigat incet-incet o multime de fani, prieteni si colaboratori foarte dragi, carora baietii le multumesc din tot sufletul si ii asigura de tot respectul cuvenit.REF 2014: Making of


REF 2014: Meet and greet


REF 2014: Ziua 1


REF 2014: Ziua 2


REF 2014: Ziua 3


REF 2014: Ziua 4


REF 2014: Public


Riff concert la Deva