S5 Emusica - шаблон joomla Авто
Trupe

ura de dupa usa

Ura De Dupa Usa -Trupa Hardcore metal/thrash/punk.

Componenta actuala :Costache Ioan-voce,Luck-bass/voce,Iosif Cosma-ch.Bebe Popescu-tobe.
.Au mai activat -Radu Adrian-bass/voce,Dan Ionel-chit.,Gherman Nicolae-chit.,Petru Gavrila-chit,Ganea Florin-chit,

Ura De Dupa Usa- a facut primii pasi pe scena metal din Romania in 1992 la un festival din Brasov pe numele lui Bravos, in formula de 3 membrii, consfintind ca data de nastere ziua de 13 februarie 1993 .
In 1993 se inregistreaza demo- De 3 ori ura!
Activitate: Urmeaza participarea trupei la Rock Fest Fagaras- premiul 1 si apoi marele premiu-Top T Buzau,unde au participat peste 60 de trupe si cu o componenta a juriului de exceptie, din care facea parte regretatul Motu'' Pittis,FSU,Gabriel Gombos.
Trupa a fost invitata in tara la concerte in cluburi si festivaluri in aer liber.

In Studio Taurus au fost inregistrate 9 piese proprii, cu ajutorul Visa[R.I.P.],G.M.Comex Metal Fan,Sindicatul S.L.S."22 Decembrie"
,Clubul U.M.Tohan si multi prieteni inimosi care au contribuit cu sufletul si cu sume de bani pentru realizarea acelui material . Lansarea albumului s-a facut in 1995 ,in Bucuresti si Brasov la libraria St.O Iosif si a fost produs de UDDU si VIVO,in premiera nationala pentru o trupa din aria underground,albumul a fost editat si pe CD.
Dupa lansare au avut loc turnee de promovare si concerte in toata tara alaturi de trupele de la acea vreme cum ar fi :Tectonic, Suie Paparude , The Order, Metalchrist , Altar si alte trupe de gen , din afara tarii.In anul 1998 in studio-ul DDV( ce apartinea prietenilor nostrii Sandu Deac si Ovidiu Buhatel) si am inregistrat albumul" Respinsi de Societate,"
care nu a putut fi editat din mai multe motive , pe care nu am dori sa le mentionam .

O perioada, din motive obiective am intrerupt activitatea.

Am revenit in forta si in anul 2011 si cel prezent am avut o serie de concerte si particicipari la anumite Festivaluri in Brasov , Bucuresti ,Cluj etc.
Lucram intens la un nou material, ce urmeaza a fi lansat curand, daca va merge cum ne-am propus , cel mai probabil in toamna/iarna acestui an , in Bucuresti si Brasov .

 

Discografia Ura De Dupa Usa; De Trei Ori Ura!{Demo}

Zob/Ura De Dupa Usa{7 Split Ep}

Unicorn/1995 De Ce Atata Ura?{MC/CD}

Vivo/1995 Respinsi de Societate/1998[Difuzat la Radio/tv/}Needitat REF 2014: Making of


REF 2014: Meet and greet


REF 2014: Ziua 1


REF 2014: Ziua 2


REF 2014: Ziua 3


REF 2014: Ziua 4


REF 2014: Public


Riff concert la Deva