skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BLACK WATER

decembrie 14, 2018 @ 20:00 - 23:00

There is no place like Home!

Black Water a aparut inițial ca un duo format din Silviu Pop si Sikorsky (Marius Muntean), nascut din pasiunea acestora pentru curentul new wave al anilor 90 in general si pentru muzica celor de la Depeche Mode in special.
In aceasta formula au inregistrat 3 piese: Black light, Burning fire si Deliah is no more.
Toate cele 3 piese au un sound comun bazat pe pasaje de chitara acustica si synthuri cu tenta organica.
Odată cu venirea în grup a lui Teo Ardeleanu (The Dignity Complex), sunetul se schimbă, căpătând accente de post-rock si electrogaze. Noile compozitii devin mai atmosferice, cu o tenta electro mult mai pronuntata , cu influente diverse din muzica unor artisti precum Tycho, Phantogram, Future Islands sau Slowdive.
Black Water a lansat primul EP intitulat Heartbeats pe 14 Octombrie.Este un material ce contine 4 piese si care a fost bine primit atat de public cat si de presa.
In 2018 formula se extinde prin cooptarea a doi noi membri: Alex Halmagean (The Dignity Complex / Days of Confusion) – tobe si Catalin Ciolan ( Anemic Disco) – bas.
In aceasta componenta au participat la 2 festivaluri – Afterhills (Iasi) si Amural (Brasov)
In august a aparut si primul single in aceasta formula, Castaway, piesa fiind si suport pentru primul videoclip oficial al formatiei.
Piesa apare si pe primul single al formatiei alaturi de un remix synthwave realizat in colaborare cu Robert Cotoros (Hteththemeth / The Bipolar DIsorder Project).

Bilet: 20 Lei

Detalii

Data:
decembrie 14, 2018
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/751221541911676/

Loc de întâlnire

Rockstadt
Str. Nicolae Titulescu 2P
Brasov,

Organizator

Rockstadt
Back To Top