skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bucium

noiembrie 29, 2018 @ 20:00 - 23:00

Bucium revine în Brașov!
În deschidere va cânta George Sarluceanu.
Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce.

Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană. Prin fiecare show și piesă, ascultătorii pot regăsi puritatea copilăriei, în care se ascultă basme, explorându-se un univers fantastic.

Showurile live au un concept sincretic, muzica fiind sincronizată cu proiecții video special gândite sau mapping-uri spectaculoase.

Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale.
În deschidere va cânta George Sarluceanu.
Muzica lui George Sarluceanu, promoveaza ideea de libertate spirituala, exprimata intotdeauna prin texte create inteligent, care se impletesc cu un gen muzical, aparte si original. Pe George Sărluceanu, foarte multă lume îl cunoaște ca basistul trupelor, Spin și Circa Șapte. Îndeajuns de experimentat pentru a fi atins maturitatea artistică și îndeajuns de tânăr, ca să nu fie încă asimilat totalmente curentului generic folk, a experimentat mereu un teren neutru care se găsește undeva între folk și rock!

Detalii

Data:
noiembrie 29, 2018
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/310332849697476/

Loc de întâlnire

Rockstadt
Str. Nicolae Titulescu 2P
Brasov,

Organizator

Rockstadt
Back To Top