skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Byron

februarie 15 @ 20:00 - 23:00

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.
La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.
Primul single lansat în 2018, „Anima”, este una dintre piesele compuse și înregistrate de către formație în luna ianuarie în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov, piese care vor apărea pe viitorul album de studio byron. Din aceeași sesiune de compoziție, trupa a lansat în toamna lui 2018 piesa „Continuum” înregistrată alături de Lucia, cel mai recent single.

Line-up:
Dan Byron (voce, chitară, flaut)
6fingers (clape, chitară, voce)
Dan Georgescu (chitară)
Laszlo Demeter (bass)
Ovidiu Cristian (tobe)

Discografie:
Forbidden Drama – CD, 2007
Acoustic Drama – DVD, 2008
A Kind of Alchemy – CD, 2009
Perfect – CD, 2011
Live Underground – DVD/Blu-ray, 2012
30 Seconds of Fame – CD, 2013
Melancolic – OST „Rămâi cu mine” – CD, 2014
Electric Marching Band – DVD, 2015
Eternal Return – CD, 2015

Videoclipuri:
Blow Up My Tears – 2008: https://youtu.be/wZBezSEnXQE
On the Road (Acoustic Drama) – 2008: https://youtu.be/1LxjiAcB6AA
Perfect – 2011: https://youtu.be/0xyx5tJVvXU
The Alchemist (Live Underground) – 2012: https://youtu.be/ZsP-M9-xMQ0
Cu capul în nori – 2012: https://youtu.be/tLhjo-ahDb0
It Ain’t Gonna Happen Today – 2013: https://youtu.be/e0xYS3Eo-Ww
Masă pentru doi – 2014: https://youtu.be/1c48kCzY7kQ
Road Trip (Electric Marching Band) – 2014: https://youtu.be/SuZESzmC3jk
Cu sânge rece – 2015: https://youtu.be/KOnVrPl_9t4
Marea – 2015: https://youtu.be/CaP6fC3_cTA
Anima – 2018: https://youtu.be/ApFHIjc8YbA
Continuum (feat. Lucia) – 2018: https://youtu.be/tVSeeZAU6Fk

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.

Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Presale 200 bilete: 30 lei
Regular: 40 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea si la locatie.

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-byron-39041/

Detalii

Data:
februarie 15
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2062035840508748/

Loc de întâlnire

Rockstadt
Str. Nicolae Titulescu 2P
Brasov,

Organizatori

Rockstadt
Zile Si Nopti
Back To Top