skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

The Dignity Complex – ultimul concert in Brasov !

decembrie 27 @ 20:00 - 23:00

Joi, pe 27 decembrie trupa brașoveană de progressive metal, The Dignity Complex, va susține ultimul concert. Invitați speciali sunt prietenii din Timișoara, Kwalia.

The Dignity Complex este un proiect care a început în anul 2010 și care își are originile in Comănești, jud. Bacău. Odată cu mutarea trupei în Brașov, proiectul și-a definit încet stilul de progressive metal. În esență Dignity este un mix de genuri care integrează elemente death metal, deathcore, djent, black și desigur post metal.

Trupa a fost marcată de-a lungul timpului de o schimbare frecventă a membrilor, fapt care a îngreunat activitatea dar care a și ajutat la creativitatea trupei, fiecare membru nou aducându-și contribuția și perspectiva fresh. Pe scurt, Dignity este un proiect cu o abordare avangardistă asupra metalului modern care îmbină pasaje melodice cu brutalitatea genului.

În ianuarie 2017, Dignity a lansat primul material discografic intitulat “Accede”. La baza pieselor stau influențele trupelor The Contortionist, Rosetta, Substructure, Fallujah, Veil Of Maya, If These Trees Could Talk. Artiștii au concertat de-a lungul timpului alături de Emmure, Veil Of Maya, Apostate, Give em Blood și Last Remains.

YouTube: https://youtu.be/poXl64C_22Q?t=1
Facebook: https://www.facebook.com/thedignitycomplex/

În prezent The Dignity Complex are următoarea componență:
Tudor Costea – Voce
Teo Ardeleanu – Chitară
Tudor Constantinescu – Chitară
Snuff Radu – Bass
Alex Hălmăgean –Tobe

Kwalia (TM)
Genre: Progressive Metal
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pzt3megwpqw
Facebook: https://www.facebook.com/Kwalia.ro/

Detalii

Data:
decembrie 27
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/520859588434879/

Loc de întâlnire

Rockstadt
Str. Nicolae Titulescu 2P
Brasov,

Organizator

Rockstadt
Back To Top