skip to Main Content
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Trupa COCO

martie 2 @ 20:00 - 23:00

Dupa o perioada de 10 ani petrecuti la FORMATIA COMPACT, unde a avut un rol important la renasterea formatiei, s-a hotarat sa paraseasca FORMATIA COMPACT din motive personale.
ADRIAN COCO TINCA s-a decis sa-si infiinteze la Brasov formatia de muzica rock ,,TRUPA COCO,,
Incepand cu anii 1990 a revolutionat scena muzicala romaneasca ( la propriu, prin compania COCO SOUND&LIGHT EQUIPMENT, organizatoare de productii muzicale si scenotehnice, COCO porneste pe un nou drum alaturi de: ROBERT RISTEIU –tobe, ALIN PAUN – chitara solo si MONEL PUIA – keybord.
,,TRUPA COCO,, lanseaza pe you tube in luna martie 2014 primul cantec care se numeste ,,RASPUNS,,- muzica si versuri ADRIAN COCO TINCA si spre surprinderea membrilor formatiei in prima zi de la postare aduna peste 5000 de vizualizari. Invitatiile la televiziuni, radiouri, dar si concerte au inceput sa apara si sa dea incredere membrilor trupei si a stafului tehnic ca drumul ales este bun. Primul album muzical a aparut in octombrie 2014 si se numeste ,,INVINGATOR,, Este lansat in cadrul unui turneu national de promovare care a inceput in: 24.OCTOMBRIE- CONSTANTA / 26- MANGALIA / 30-FAGARAS / 31- SALA PALATULUI BUCURESTI / 7.NOIEMBRIE- BRASOV / 8- VILA BRAN / 13.SIBIU / 14.ALBA IULIA / 15.SATU MARE / 20.CLUJ / / 21.ARAD / 22.TIMISOARA ( 2014). Partea a doua a turneului a inceput cu 16.01.2015 – HARD ROCK CAFÉ BUCURESTI continua conform programului afisat pe FB.TRUPACOCO. La finalul anului 2015 formatia a adunat peste 50 de concerte. Muzica trupei ,,COCO,, este difuzata pe radiourile nationale si internationale (comunitatiile romanesti). In topul celor mai bune cantece in anul 2015 la emisiunea ,,PSIHOLOGUL MUZICAL,, realizator Andrei Partos – Radio Romania Actualitati, cantecul ,,MI-E DOR DE TINE,, sa clasat pe locul 6 din 100 de cantece. Anul 2016 incepe cu un Turneu National de promovare al discului ,,INVINGATOR,, si a cantecelor noi : Ploaia, Pentru Prieteni si O viata cu tin. Cantece ce vor fi incluse pe cel de-al doilea album al trupei. In data de 5 martie 2016, la Sala Sporturilor din Brasov Trupa COCO sustine un concert impreuna cu DIRECTIA 5. Concert ce va fi produs in format DVD. 22 iulie 2016, trupa COCO lanseaza primul DVD ,,CONCERT LIVE,, in Piata Sfatului din Brasov, urmat de un super concert. Invitatia de a canta in deschiderea Turneului National 2016 al renumitei formatii ,,DIRE STRAITS,, este primita cu mare bucurie si onoare, rasplatind munca depusa de intreaga echipa. 5.dec-Cluj, 7.dec-Craiova, 9.dec-Brasov, 10.dec-Bacau, sunt orasele unde TRUPA COCO canta in deschiderea Formatiei DIRE STRAITS. In prezent doi membrii din trupa COCO: MONEL PUIA – clape si ADRIAN COCO TINCA bass, sunt membrii si ai Formatiei COMPACT.B
Pentru inf.suplimentare despre activitatea trupei COCO : YOUTUBE TRUPA COCO si FB TRUPACOCO.

Pret bilet: intrarea libera pentru domne si domnisoare
20 lei pentru barbati

Detalii

Data:
martie 2
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/238541067061734/

Loc de întâlnire

Rockstadt
Str. Nicolae Titulescu 2P
Brasov,

Organizatori

Rockstadt
Zile Si Nopti
Back To Top