REGULAMENT

începând cu data de 01.09.2020

La intrarea în locație, personalul va efectua un triaj observațional și poate măsura temperatura cu termometru de distanță dacă se impune acest lucru. Nu este permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată) sau cu temperatura corporală mai mare decât 37,3 grade Celsius.

Ocuparea locurilor se poate face prin rezervare în prealabil sau prin înscriere, direct la intrare, în registrul de evidență a clienților. Accesul în locație va fi permis numai după completarea cel puțin a prenumelui și numărului de telefon. Datele colectate vor respecta condițiile GDPR și nu vor fi utilizate pentru nicio campanie de marketing sau de altă natură ci doar puse la dispoziția autorităților, în eventualitatea unei anchete epidemiologice.

Numărul maxim de persoane la o masă este de 6. Nu este permisă modificarea configurației (număr și poziționare) scaunelor existente la masă (la mesele cu 4 scaune pot sta maxim 4 persoane iar la mesele cu 6 scaune pot sta maxim 6 persoane). Amplasarea meselor și scaunelor respectă normele de distanțare fizică impuse de lege și vă rugăm și pe voi să respectați distanțarea fizică și normele de igienă. Personalul nostru va poate indruma la masa potrivită, la cererea voastră.

În tot arealul locației veți găsi la indemână dispensere cu dezinfectant pentru mâini. Vă rugăm să le folosiți cât se poate de des.

În momentul în care vă ridicați de la masă și în zonele de confluență (toaletă, bar) este obligatoriu să purtați mască. Puteți, la nevoie, să cumpărați măști de la bar. Respectați circuitele marcate pe podea către și dinspre toaletă și bar și distanța de minim 1,5 metri între voi și celelalte persoane aflate pe circuit.

Este interzisă consumarea băuturilor în picioare, la bar sau în alte zone altele decât pe scaun la masă. De asemenea, este interzis dansul.

Conform legilor în vigoare, programul locației este pana la ora 24:00 iar ultima comandă la bar se poate face până la ora 23:00.

Nu se acceptă consumul de băuturi sau mâncare din afara locației.

Acest regulament se aplică în întreaga locație, atât în exterior cât și în interior. Accesul vostru în locație înseamnă că vă asumați respectarea regulamentului și normelor legale în vigoare privitoare la prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Personalul nostru are dreptul de a solicita părăsirea locației persoanelor care nu respectă regulamentul și de a selecta clientela.

Noi luăm toate măsurile de igienă, dezinfectare, distanțare socială si prevenire a răspândirii virusului atât în ceea ce privește angajații și locația noastră cât și clienții însă responsabilitatea este comună. Vă rugăm să conștientizați că în realitate riscul de infectare există oricâte măsuri respectăm atât noi cât și voi. Dacă ne treceți pragul considerăm că vă asumați și această posibilitate.

 

S.C. ROCKSTADT MUSIK HALLE S.R.L.